Tunsji's Sarmik
M, SIB ns 22, 2010-10-21

Sarmik liknar ingen av sina släktingar.
Han har en härlig tabby-teckning i svart.

 

Sarmik

Sarmik "Vargen" har flyttat inom Malmö till sin nya familj. På den här sidan följer vi hans liv och äventyr.

 

Avel: Sarmik blev 2011 pappa till vår E-kull. Mamma är vackra Kudri.

Sarmik är HCM-testad fri 2011 + 2016

______________________________________

Hemkomsten:

Sarmik hoppade ur transportburen igår och hade fullt sjå med att nosa in sig överallt. Efter ca 20-30 min kände han sig färdig med det och kröp upp hos mig i soffa och gosade. Han är en riktig liten kelgris och man märker att han gillar att vara där vi är. En favoritplats i soffan är redan utsedd, så där har han fått sin filt nu ikväll.

 Det är en stark kille som vi har fått hem som visar tydligt vad han vill med sitt pipande. Han var duktig och sov i soffan under hela natten fram till kl 06. Då tyckte han att vi var lite tråkiga och tyckte nog att vi skulle gå upp!!! Hittills har allt gått bra och Johan känner inte av sin allergi direkt heller, mer än när han kliade sig i ögat med handen som han klappat Sarmik med. Vi utvärderar kontinuerligt!

 

Uppdatering efter en dryg vecka: Allt går bra med Sarmik. Han fortsätter att växa och är en riktigt busig katt. Vi hittar honom överallt! Oftast får han full fart och vill leka som mest när klockan slår 21.30. Vi kan mer eller mindre ställa en klocka efter honom. Att vänja honom vid sele håller vi på med, men han är inte riktigt förtjust i den, lägger sig gärna platt fall på sidan. 

Han är fortfarande en riktig kelgris och stryker sig mot alla som kommer på besök. Lägger sig gärna tätt intill oss när vi sitter i soffan. Gillar att bli klappad vid öronen och under hakan.